Všude šero, všude tma ...






"Pizzabar Angelo"
2014
( 2009-1, 2009-2, 2010 )




LOSÍ INFORMACE
KONTAKT:
Pizza Bar Angelo
RENMAXI GASTRO s.r.o.
Sídliště 1292
768 61 Bystřice pod Hostýnem
Odpovědný manažer: Robert Novák
Telefon: +420 571 892 292
E-mail: angelo@raabnet.net
Web: www.pizzabar-angelo.cz
LOS SLOVOS ÚVODŇOS
Los Tak tato picérka je v Bystřici docela populární, a to hlavně díky fantastickému jídlu. Takže je hned jasné, že se jedná spíše o restauračku než o hospodu, ale to nemění nic na tom, že se tady objeví i pár výjimek, které jdou čistě zachlastat, a i když jsou v drtivé menšině, tak se tu prostě vyskytnou. Já zde šel za účelem se dobře večer najest, protože doma mi nebylo uvaříno a hlady jsem už neviděl. No a protože už jsem pak nikam nemusel jet, tak jsem si k tomu dal i nějaké ten škopek, abysem splnil veškeré náležitosti a mohl ke všem recenzentským kritériím něco napsat...  

LOS PIVOS KVALITOS
Los Ajajajaj, opět typická a tradiční a nudná kombinace desítkového Gambrinusu a dvanáctkové Plzně, naštěstí v tomto případě doplněna ještě speciálním pivkem od Svijan. Takže na desítkový Gambáč jsem ani nepomyslel, jinak bych měl zkaženou chuť dopředu, a to nejen na pitivo, ale i na jídlo, tak jsem se jal zkoumat další možnosti. Kvasnicové Svijany jsem taktéž vyloučil okamžitě, protože jen při pomyšlení na kvasnice se rychlost obsahu žaludku směrem vzhůru skoro rovná rychlosti světla. Takže zbyla tradiční Plzínka, "tradiční" v tomto případě bohužel, protože opravdu by to někdy nějakou změnu chtělo. Takže co k tomu dodat? Asi nic, na Plzni se toho moc zkazit nedá, pěkný krýgl, skvělá pěna, úžasná chuť. Jinak samozřejmě potěší, že pro jiné otrlé návštěvníky je tu další nabídka piv, jednak lehčího ražení v podobě Gambáče a pak i silnějšího ražení v podobě speciálu od Svijan, a to je určitě dobře, přece jen každý nemá tak fajnový žaloudeček jako já a v klidu si pochutná i na gambáčské sračce anebo na kvasnicemi smrdících Svijanech ... 3.00

LOS JÍDLOS KVALITOS
Los Jídelní lístek je tu opravdu široký a hojný a osobně v tom vidím docela zápor než klad. Než člověk projede 40 typů pizz, tak už má dost, a to ho pak teprve čeká další listování mezi těstovinami, masy, saláty, přílohami. Mno, pokud chce někdo lístek fakticky prostudovat od začátku do konce (ať už z jakéhokoliv důvodu, který mně nicméně nenapadá), tak u něj stráví dobrou čtvrthodinku a na tom fakt nic pozitivního nevidím. Já si dnes zašel jako obvykle na pizzu, přece jen je to tady picérka, a k pizze se dá říct jedno jediné – vynikající!!! Od známých vím, že i ostatní jídla jsou vařeny, smaženy, pečeny, grilovány apod. velmi chutně, takže byť jsem „běžná“ jídla osobně neochutnal, tak vysoké hodnocení jídla je zde určitě na místě a klidně se pod něj podepíšu. 4.50

LOS OBSLUHOS KVALITOS
Los Tady to vždycky šlapalo jako v hodinářství a i dnes se to potvrdilo. Lokál byl nezvykle plný, i když byla teprve půlka pracovního týdne a nikoli víkend, ale i tak to boreček s borečkou stíhali s bravurou. Můj stůl měl na starosti boreček a byl fajn, semtam prohodil nějaký bonmot, nebyl vlezlý, byl rychlý, nevtíravý a celkově v klidu. 4.50

LOS PROSTŘEĎOS KVALITOS
Los Tak narozdíl od obsluhy ke kvalitě prostředí už výhrady mám, a sice, že se jedná o lokál bez jakýchkoliv oken!!! A dokonce i vstupní prosklené dveře jsou zatemněny, takže i když sem vlezete za pravého slunečného poledne, tak vejdete do tmy tmoucí. Mně to v přeneseném slova smyslu připomíná pajzl Černá Hora, kde je to to samý v bleděmodrým. Tmavost prostředí působí na mně ušuntělým, špinavým dojmem, a i když poté, co si oči přivyknou na všudeokolní temnotu zjistíte, že je všude čisto a dalo by se jíst z podlahy, tak první dojem je první dojem. Jinak se jedná o prostory opravdu rozlehlé, v levé části s velkým barev po levé straně, s posezením naproti baru i v zadní části, v pravé části restauračky pak s dalšími stolky a stoly a dvěma dráhami bowlingu. Jojo, sem se dá zajít s přáteli i rodinkou, ale budete tu furt jak večír... 2.50

LOS KLIENTELOS
Los Štamgasta tu nenajdete, o x-boďácích ani nemluvě. Mladí se starými, staří s i bez mladých, muži, ženy, děti, kojenci, důchodci, maminy, fotři, prostě všechno tu najdete. Určitě pozitivní je, že se tu člověk může pokaždé cítit relativně anonymně, protože málokdy narazí na furt stejné xichty, třeba jak je tomu na Sokolce a jinde, kde není o štamgasty nouze, ale já spíš právě preferuji sokolácký příklad, než zdejší. 3.00

CELKOVÉ HODNOCENÍ
Los Je to tu slušné, jak co se hygieny, jídla i pitiva týče. Kulturní vyžití je tu taky, komu nestačí bowling, tak úplně vzadu se nachází i herna s výherními automaty. Je to tu jak kuřácké, tak nekuřácké, takže ani v tomto si ani jedna strana nemůže moc stěžovat. Mně se to tu ale nelíbí, temnota mně tíží. Na jídlo s rodinkou a přáteli proč ne, hoďku dvě se zdržet a rychle vypadnout na vzduch, na dýl to tu není, ale podle mně to tu ani nikdo na dýl nechce, provozovatel určitě ne, čím větší je fluktuace návštěvníků, tím větší je vejvar... 3.25

PROGNÓZA
Los Hospodu dělá kuchyně a ta je tu famózní, takže mně to přežije určitě a pokud to tu nevyhoří, tak i moje děcka a děcka mejch děcek ... a to je dobře, takový podnik Bystřice potřebuje.