Radek, joj, tak to mně zítra bude bolet zadek ...






"U Luďka"
Bystřice p. H.
2014
( 2013, 2008, 2003, 2002 )



LOSÍ INFORMACE
KONTAKT:
Restaurace U Luďka
Sušilova 182
768 61 Bystřice pod Hostýnem
tel. +420 573 378 104
LOS SLOVOS ÚVODŇOS
Los S Čivou jsem tu zachlastal vloni, ale recenze z toho nebyla, páč se mi prostě nechtělo. Ale protože zásoby recenzí na srnkách docházejí, tak jsem si řekl, že je načase tento rest napravit a recenzi zpracovat. To samozřejmě obnášelo i novou návštěvu této knajpy, která mně osobně není protivná a tudíž jsem se sem i těšil ...  

LOS PIVOS KVALITOS
Los Asi tak, kdo čte moje recenze, tak ví, že Radegast v hospodě fakt nemusím. Tady je ale čestná výjimka v tom, že se jedná o Radka dvanáctistupňovitého, tzn. to je úplně jiná třída, jiná liga. Aspoň jsem si to teda doteď myslel. V dnešní den je ovšem opak pravdou. Tak nějak podobně, jak to Čiva psal vloni, tak i letos byla chuť taková nijaká. Prostě a dobře jsem tu byl asi moc brzo a tak nebylo odtočeno, čemuž odpovídala chuť, spíš pachuť. Určitě se mezi Radegasty jedná o nadprůměr, ale je to dáno asi tím, že se jedná o 12-ku, která sama o sobě má v sobě aspoň nějaký ten chmel, a tak je chuť piva tak trochu zajištěna, ale čekal jsem víc. Pěna v pohodě a teplota tak ze šestého schodku. Jde to, ale mohlo by být lepší... 3.25

LOS JÍDLOS KVALITOS
Los Tady se prý vaří výborně, alespoň co jsem se doslechl anebo dočetl na webu, nicméně já byl nažraný z domu jako prase a tak jsem do sebe nenasoukal ani objednaný čipsy ... x.xx

LOS OBSLUHOS KVALITOS
Los Chlápek přesně padnoucí na místo pingla, takový mám rád. Bylo vidět, že se s ničím nemazlí, takže určitě má praxi jak s hodnými tak s otravnými hosty. Na svůj střední věk lítal mezi stolama a po hospodě s určiou lehkostí a bylo na něm vidět, že ho to baví (a když ne baví, tak na sobě nedal ani náznakem znát, jestli ho to tu štve). 4.00

LOS PROSTŘEĎOS KVALITOS
Los Já to fakt nechápu, vypadá to tady jako před 10-ti lety, kdy jsem tady zavítal o mnoho častěji, a přesto to tu nevypadá zanedbale, špinavě či jinak nelibě. Bohužel jsem neměl s sebou svůj smártfoun, takže fotky interiéru jsem nepořídil, ale v zásadě to tu vypadá jako v klasické hospodě a ne restauraci, byť se tímto titulem tento podnik honosí. Všude podél zdí po pravé ruce směrem od vchodu jsou stolky, taktéž u protější stěny a vlevo se vyjímá výčepní pult a u vchodu pak dokonce i kamna. I přesto, že se tady nachází dost oken, konkrétně tři, tak je interiér docela temný, což někomu může vyhovovat a někomu za ne; pro popíječe je temnota zcela jistě pozitivem, pro stravovatele pak naopak. 4.00

LOS KLIENTELOS
Los Tak tady fakt nevím, protože v době naší návštěvy tady vlastně pořádně nikdo nebyl. Sem tam sice dveře vrzly a někdo se objevil, ale to byli asi robotníci z okolních fabrik dávající si jedno pivko při cestě z práce k domovu. Budu muset napříště zvolit lepší čas návštěvy, tzn. nějaký víkendový večer, pak by se ozazenstvo dalo určitě zhodnotit lépe. 3.00

CELKOVÉ HODNOCENÍ
Los No nevím, do jaké míry bude celkové hodnocení vypovádající, když jídlo jsem nehodnotil vůbec a doslova procházející klientela nedávala šanci na hlubší pozorovnání a hodnocení. Nicméně pivko mi nezvykle šmakovalo navzdory značce, kterou nemám v oblibě, postarší pingl se otáčel s pivisky s grácií a prostředí typické nálevny mi prostě sedí. Jo, na pivo kdykoliv, na jídlo už bych váhal. 3.50

PROGNÓZA
Los Dokud budou okolní fabriky stát, tak se tu určitě bude ít vždycky kdo stavovat. Navíc v okolí není přehospodováno, nejbliží pajzl je přes řeku Best, směrem k nádru vietnamská herna Rožek a pak Tipsport, což je dostatečně daleko pro okolobydlící lidi či lenošné povahy.