Až se dočkám obsluhy, tak pak si něco objednám ... to se ale kurva načekám ...






Restaurace "U Krajcara" alias bývalé "Amio"
2009
(2014, 2005)



Tuto recenzi věnoval autor památce zesnulého Jury Zely.

LOSÍ INFORMACE
KONTAKT:
Restaurace U Krajcara (bývalé Amio)
Čs.Brigády 130
768 61 Bystřice pod Hostýnem
Česká republika (CZ)
tel: (+420) 573 380 364
LOS SLOVOS ÚVODŇOS
Los Kdysi totok byla moja oblíbená restauračka, ba co víc, chodíval jsem tadyk docela často aj zachlastat enem tak z nudy. Majitela změnila táto knajpa asi před dvěma rokama, možná víc, a tak je včil teda na čase ztrestat túto hospu mojú recenzú...  

LOS PIVOS KVALITOS
Los Jaj, tak to jest fajné, Zubřík jedenáctečka, klasika nad klasiky, není co vytknút. Pěna obstojná, teplota taky, chutilo to jako Zubr a hle, byl to Zubr. Prostě a dobře, toto pivo neurazí a spíš nadchne, teda kromě vyznavačů hořkých piv, což Zubr rozhodně, ale rozhodně není. Já si pošmáknul dost dobře, takže chlastat se tady ten tekutéj chleba fakticky dá. 4.00

LOS OBSLUHOS KVALITOS
Los Tak totok byla hrůza a běsa. Mladá dífčina se vůbec nesnažila, neobsluhovala a raději čučala vzadu za barem na muchy, který sa vznášaly nad pípů. Slyšél sem z doslecha, že je tatok baba fakticky marná, ale pod slovom "marná" jsem si představovál to, že nebude stíhat frekvénciju objednávek a nosit všecko na stůl. Prdlačky z octem, nebylo co nosit, když nebylo si u keho objednat. Po druhém kúsku piva už sa obsluhy nedostalo a tak sem si třetí škopek šél objédnat k báru, kde mi bylo řečíno, že donde. Po asi 15 minutách ničeho sem nechál na stole pár pětek a rychle zmizél. No jo, a nebyl sem sám, jak sem tak sledovál. No jo, novej majitel Krajcar má asi vyděláno, že chce dotovať tuto restauracu z vlastní kapsy, páč mu do ní moc nepřiteče. Halo, zbrchaj sa slečino, je kríza a jak ťa kopne šéf do řiti a vyhodí ťa, tak budeš fakticky v řiti, páč takovýdle poleno koleno si nevezme do hospy nikdo. Za dvě donesený pivka dávám aspoň půlečku bodu, ináč zdrhajte fšici pryč. 0.50

LOS PROSTŘEĎOS
Los Interijér sa od dob Ámija moc nezměníl, asi vůbec, ale zmizela spósta dekorací na zďách, a tak tato knajpa vypadá jako zdechlá koza (ha, stejně jako číšnica). Ináč je tu čisto, je to přece enom víc restauračka než hospoda, a tak sa tu člověk štítit nemosí, to je fakt. Hajzlíky taky upravený, snáď aj teplá voda tekla. Jo, v poho průměr až podprůměr. 2.75

LOS KLIENTELOS
Los Starší babky na víně, starší babky marně mávajúcí na číšnicu o ojednávku a pak raději zdrhnuvší pryč, protože se číšnica jaksi po půl hoďce neobjevila. Starší učitelky či co, no a pak pár starších borců posrkávající docela chutný pivko. A to je tak vše. 3.00

CELKOVÉ HODNOCENÍ
Los Neslaná nemastná restauračka, neslaná nemastná hospoda, příšerná obsluha a Zubr. Takto ide definovat plochý průměr na bystřickým pivním poli, kam člověk jednúc zavítá a víckrát ho přejde chuť. Aspoň mně teda určitě. Strčte si tento podnik někam, já pudu jinam. 2.50

PROGNÓZA
Los Ať tu tento pajzl stojí do budúcna nebo nestójí, to mně je šumafuk, páč v temto stavu je to nezajímavý podnik. Pokáď sa zlepčí obsluha a do interiéra sa po iks letech taky něco dá, toš pak klidně aj jo, sem pudu znova ztrestat je svojou recenzou.