Dopis na rozloučenou

    Když jsme v září 2002 převzali od Jaryna stránky a vše co s nimi souvisí, ani  přinejmenším jsme netušili, že projdou tolika změnami a budou doplněny spoustou nových recenzí a dalších příspěvků. Jen ve zkratce: Zrecenzovali jsme 10 nových hospod, posbírali 38 fotografií pětiboďáků, čtyřboďáků a dalších osobností a založili jsme velmi populární "Diskusní díru u Havraního vlase". Můžeme se také pochlubit úspěšným slovníkem, který dokáže lidem věci neznalým vysvětlit mnohé pojmy používané v našich recenzích. Nesmíme zapomenout ani na obě ankety, ve kterých se v současnosti vedou tvrdé boje o nejlepší hospodu a o nejoblíbenější osobnost.

    Bohužel, čas je neúprosný a jelikož se toho od posledního roku mnoho změnilo, nemůžeme se našemu koníčku dále věnovat natolik, jak by jste si vy všichni zasloužili. Využili jsme proto nabídky spolupráce jedněch našich pravidelných čtenářů. A to v plném rozsahu - to znamená, že se v následujících měsících stáhneme do ústraní a další recenze hospod již bude psát někdo jiný.
    Chcete znát důvod našeho rozhodnutí? Tady je: Hajdalák odjíždí na roční stáž do Sovětského svazu, Kuzmič se stěhuje za svou dívkou do Šišmy, kde se chce plně věnovat práci na statku a chovu prasat a Kryšpín nám nedávno oznámil, že již nemůže za námi tak často dojíždět, protože mu zrušili jediný spoj z Oprostovic. Myslíme si, že tyto důvody jsou více než omluvitelné, a aby se v budoucnu předešlo podobným problémům, bude nová porota složena z opravdových bystřičáků, takže můžete v budoucnu očekávat častější aktualizace těchto stránek.
    Úplně se s vámi však rozloučit nehodláme, nadále budeme přispívat do rubriky "Osobnosti" a do nově vytvořené "Knihovny", kde si v budoucnu budete moci přečíst různé historky a příběhy ze života pětiboďáků a čtyřboďáků, které jsme stačili během našeho více než ročního recenzování nasbírat.

Za ex-porotu vás všechny zdraví
Hajdalák