"Zahájené" á la Los

2004 (2014, 2013, 2010-2, 2010, 2009-2, 2009-1, 2007, 2006, 2003)

 

V diskusi k této recenzi je příspěvků

LOS PIVOS KVALITOS

Los Točí se zde více piv, konkrétně tři Zubry (Gold 11°, tmavý a 12°) a dále pak Gambrinus, přičemž jednoznačně co do chuti i množství kraluje 11° Zubřík. Asi až po třetím škopku mě napadlo, že bych se mohl o své dojmy podělit se čtenáři této stránky, takže tady jsou: pivánko Zubr 11° Gold bylo velmi lahodné, výrazně pitné, ani teplé ani přemrznuté, takže se dle mého jedná o jedno z nejlepších pivek, které se dnes v Bystřických putykách točí – vřele doporučuji (nicméně upozorňuji, že díky zmíněné vysoké pitelnosti se jako následek konzumace následující den mohou myšlenky pomalejšími cestami než obvykle ubírati, žaludek taktéž problémy dělati může, neřkuli i koordinace pohybů musí býti nezvykle ladná, aby náhodou již požité a natrávené nebylo opjetovně svjetu ukázáno). 4.50
     

LOS OBSLUHOS

Los

Zde není co vytknout. Číšník se o nás staral jako o štamgasty, ke kterým rozhodně nepatříme (teď nevím, jestli bohužel nebo bohudík), přičemž ještě stačil vtipkovat nejen s námi, ale i s ostatními hosty a pramálo mu vadilo, jakého jsou pohlaví, vjeku či stavu (bez)vjedomí.

5.00
     

LOS PROSTŘEĎOS

Los Zde je nutné zdůraznit, že každý návštěvník by si měl přijít na své díky výrazně rozličnému prostředí jednotlivých částí této hospůdky.
Předně je zde místnost s karambolem (pro méně znalé kulečník), která dává pocit příjemné hospůdky, kam chodí přátelé poklábosit právě u kulečníku, sledovat a s dalšími spolupochlastávačníky prožívat sportovní pořady promítané na výrazně velké televizní obrazovce, příp. zahrát si kartičky u speciálního stolku.
Druhá místnost budí dojem baru, který budí dojem většího soukromí při pochlastávání a je to ideální místnost pro soukromé pařby jakéhokoliv formátu.
Hlavně je ovšem nutné zmínit rozlehlou zahrádku, v létě dosyta okupovanou žíznivými poutníky. Dle mého názoru se jedná o nejpříjemnější hospodskou zahrádku nejen v Bystřici, ale i ve velmi širokém okolí, přičemž blízkost koupaliště zaručuje vysokou variabilitu typů a druhů návštěvníků (a to ani nezmiňuji večerní grilování, příjemnou hudbu z reproduktorů na stromech … sakra, už aby bylo teplejc).
V neposlední řadě mně překvapila relativní čistota hajzlíků, kde kromě toho, že jsou zde k dispozici i nefalšované hajzlpapíry na utření našich milovaných zadnic a papírové ručníky na utření rukou, tak teče i teplá voda, což zdaleka stále ještě není výsada všech putyk.
5.00
     

LOS KLIENTELOS

Los Jak jsem výše zmínil, díky koupališti je velmi různorodá – to samozřejmě platí pro teplé období. Jinak se zde většinou vyskytují víceméně stálí návštěvníci z bystřického sídliště i Chvalčova, vesměs normálního charakteru na nebodovaných pozicích. 4.00
     

CELKOVÉ HODNOCENÍ

Los

Super pivo, kvalitní obsluha, příjemné a různorodé prostředí, normální (bordel nedělající) klientela, co říci více. Osobně si myslím, že se v současné době u mne jedná o jasného favorita na pomyslném žebříčku „kvalit“ chlastacích zařízení. Celkové hodnocení je tak vysoké taktéž kvůli tomu, že i když je tato hospůdka často narvaná k prasknutí, že si zde není možné zrovna sednout (to samo o sobě něco naznačuje, nicméně je to nutno považovat asi za jedinou negativní stránku), tak má jednu super vlastnost, a sice, že je otevřená dopoledne a brzké odpoledne i na Štědrý den (!!!), kdy si sem chodí docela dost lidí dát Vánoční pivko, což je super služba pro lidi, nehledě na to, že si zde v tento den mohou při sváteční náladě „vyslechnout příběhy, zamáčknout slzu v oku a jít se vychcat ...“ (viz Kuzmičova povídka „Prodaná švestka). JEN TAK DÁL !!!

Zdravec jak cüp
Los

4.75
     

Pohled na budovu hospody těsně před deštěm (Candát pěkně zmoknul)