|
|
LOSÍ INFORMACE | ||
BEST CLUB Pod Kaštany 135 768 61 Bystřice pod Hostýnem Tel./fax: +420 573 380 501 Restaurace: restaurace@bestclub.cz WWW: www.bestclub.cz |
ÚVODNÍ SLOVO | ||
Čiva | Znáte to – máte něco v plánu, ale dopadne to úplně jinak, než jste čekali. Přesně to byl i případ této návštěvy Bestu a jeho následné recenze, neboť původní idea nás nabádala k návštěvě pajzlu Černá Hora, leč tamní provozní zřejmě necítí potřebu otevírat dřív než v pozdních odpoledních hodinách. A jak známo – Best je hned vedle „Černé“, takže volba rychlé alternativy byla nasnadě. |
KVALITA PIVA | ||
Čiva | Géčko jedenáct za 23 peněz vyloženě neurazilo, ale ani ničím nenadchlo. Můj spolustolovník neustále kafral něco v tom smyslu, že cítí saponát, mně se ale nic´takového nezadařilo. Jelikož pivko v hospodě před touto hospodou bylo nezvykle nedobré, byl jsem v podstatě za jinak ne příliš vyhledávaný Gambrinus rád. Sluší se dodat, že zde krom oného mají i Géčko deset, Plzeň dvanáct a možná i Master třináct. | 3.00 |
KVALITA JÍDLA | ||
Čiva | I když se zde prý vaří relativně dobře a dokonce i přes to, jak mile nám slečna servírka nabízela jídelní lístky, jsme si při této návštěvě nic k jídlu nedali, tudíž kolonka zůstane nehodnocena. Jako perličku uvádím, že zde můžete dostat špíz (z) provozovatele internetového připojení Raaba. | x.xx |
KVALITA OBSLUHY | ||
Čiva | Při naší návštěvě tu, jak už jste asi vytušili, pracovala velmi milá, mladá, usměvavá slečna, které sice po tváři přelétl stín smutku jakožto reakce na to, že nehodláme jíst, ale jelikož se ihned vrátila ke svému původnímu milému (a nenucenému!) výrazu, nelze jinak než hodnotit plným počtem bodů. | 5.00 |
KVALITA PROSTŘEDÍ | ||
Čiva | Jak to tady vypadá, se můžete dovědět zejména z rozsáhlé deskripce soudruha Ozzyho (budiž mu země lehká) v šest let staré recenzi. Stejně jako v případě hospy U Luďka jsem měl pocit, že jsem byl na Bestu naposled před měsícem a ne před x rokama. Já osobně fanouškem zdejších dřevotřískových kójí nejsem, ale slýchám i opačné názory. A taky moc nemusím ten výšlap do prvního patra, přeci jen už mám roky. | 3.00 |
KLIENTELA | ||
Čiva | V době naší relativně brzké návštěvy tu byla jen jedna početnější rodinka dlábící pizzu (nebo tak něco). Nevím proč, ale nebyli mi vůbec sympatičtí, nebýt kvalit mého spolustolovníka, dostalo by hodnocení klientely řádně na frak. Takhle to ale spravedlivě stočíme na neutrál. | 3.00 |
CELKOVÉ HODNOCENÍ | ||
Čiva | No vida, prostředí nemastné neslané, to samé pivo a klientela, nicméně velmi pozitivní dojem ze slečny servírky zařizuje pro tuto knajpu solidní nadprůměrné hodnocení, čemuž se jistě divím víc já sám než laskavý čtenář, neboť tento podnik (zejména kvůli jeho spodní disco části) v oblibě nemám. Pracovat tu nějaká tuctová servírka či nějaký chlápek, kdo ví, jak by to dopadlo… | 3.50 |
PROGNÓZA | ||
Čiva | I když zákulisních bystřických poměrů neznalý, troufám si tvrdit, že tady to jakožto restaurace vydrží. Ceny se mi sice zdají trochu vyšší, nicméně za kvalitu si dneska lidi rádi připlatí, jakápak krize. |