S úsměvem jde i to Géčko pít ...






"Restaurace BEST"
2013
( 2014, 2011, 2010-2, 2010-1, 2008, 2007-2, 2007-1, 2003 )


LOSÍ INFORMACE
BEST CLUB
Pod Kaštany 135
768 61 Bystřice pod Hostýnem
Tel./fax: +420 573 380 501

Restaurace: restaurace@bestclub.cz
WWW: www.bestclub.cz
ÚVODNÍ SLOVO
Čiva Znáte to – máte něco v plánu, ale dopadne to úplně jinak, než jste čekali. Přesně to byl i případ této návštěvy Bestu a jeho následné recenze, neboť původní idea nás nabádala k návštěvě pajzlu Černá Hora, leč tamní provozní zřejmě necítí potřebu otevírat dřív než v pozdních odpoledních hodinách. A jak známo – Best je hned vedle „Černé“, takže volba rychlé alternativy byla nasnadě.  

KVALITA PIVA
Čiva Géčko jedenáct za 23 peněz vyloženě neurazilo, ale ani ničím nenadchlo. Můj spolustolovník neustále kafral něco v tom smyslu, že cítí saponát, mně se ale nic´takového nezadařilo. Jelikož pivko v hospodě před touto hospodou bylo nezvykle nedobré, byl jsem v podstatě za jinak ne příliš vyhledávaný Gambrinus rád. Sluší se dodat, že zde krom oného mají i Géčko deset, Plzeň dvanáct a možná i Master třináct. 3.00

KVALITA JÍDLA
Čiva I když se zde prý vaří relativně dobře a dokonce i přes to, jak mile nám slečna servírka nabízela jídelní lístky, jsme si při této návštěvě nic k jídlu nedali, tudíž kolonka zůstane nehodnocena. Jako perličku uvádím, že zde můžete dostat špíz (z) provozovatele internetového připojení Raaba. x.xx


KVALITA OBSLUHY
Čiva Při naší návštěvě tu, jak už jste asi vytušili, pracovala velmi milá, mladá, usměvavá slečna, které sice po tváři přelétl stín smutku jakožto reakce na to, že nehodláme jíst, ale jelikož se ihned vrátila ke svému původnímu milému (a nenucenému!) výrazu, nelze jinak než hodnotit plným počtem bodů. 5.00

KVALITA PROSTŘEDÍ
Čiva Jak to tady vypadá, se můžete dovědět zejména z rozsáhlé deskripce soudruha Ozzyho (budiž mu země lehká) v šest let staré recenzi. Stejně jako v případě hospy U Luďka jsem měl pocit, že jsem byl na Bestu naposled před měsícem a ne před x rokama. Já osobně fanouškem zdejších dřevotřískových kójí nejsem, ale slýchám i opačné názory. A taky moc nemusím ten výšlap do prvního patra, přeci jen už mám roky. 3.00

KLIENTELA
Čiva V době naší relativně brzké návštěvy tu byla jen jedna početnější rodinka dlábící pizzu (nebo tak něco). Nevím proč, ale nebyli mi vůbec sympatičtí, nebýt kvalit mého spolustolovníka, dostalo by hodnocení klientely řádně na frak. Takhle to ale spravedlivě stočíme na neutrál. 3.00

CELKOVÉ HODNOCENÍ
Čiva No vida, prostředí nemastné neslané, to samé pivo a klientela, nicméně velmi pozitivní dojem ze slečny servírky zařizuje pro tuto knajpu solidní nadprůměrné hodnocení, čemuž se jistě divím víc já sám než laskavý čtenář, neboť tento podnik (zejména kvůli jeho spodní disco části) v oblibě nemám. Pracovat tu nějaká tuctová servírka či nějaký chlápek, kdo ví, jak by to dopadlo… 3.50

PROGNÓZA
Čiva I když zákulisních bystřických poměrů neznalý, troufám si tvrdit, že tady to jakožto restaurace vydrží. Ceny se mi sice zdají trochu vyšší, nicméně za kvalitu si dneska lidi rádi připlatí, jakápak krize.