S úsměvem jde i to Géčko pít ...






"Restaurace BEST"
2014

( 2013, 2011, 2010-2, 2010-1, 2008, 2007-2, 2007-1, 2003 )


LOSÍ INFORMACE
BEST CLUB
Pod Kaštany 135
768 61 Bystřice pod Hostýnem
Tel./fax: +420 573 380 501

Restaurace: restaurace@bestclub.cz
WWW: www.bestclub.cz
ÚVODNÍ SLOVO
Čiva Minulá návštěva Bestu s kolegou Losem dopadla nečekaně příznivě, a tak jsem se sem vypravil o takřka rok později znovu, abych zjistil, zda zde neusnuli na vavřínech. Jo a ještě musím dodat, že mě sem v podstatě zatáhl kolega s krycím jménem Žabáček.  

KVALITA PIVA
Čiva Géčko jedenáct již nestojí 23 peněz, ale 25. I když bylo možná o něco lepší, než minule, rozhodně zdejší pivko nepovažuji za žádnou hitparádu. Co se týká Radka desítky, která je zde k mání za 23 českých, je situace ještě o něco méně příznivá, i když nějaké ty relikty starého dobrého Radka bylo lze zaznamenat. Opět zde měli na čepu alespoň čtyři druhy pivka, ne-li pět, což dokladuje buď vysokou výtoč a rozmanitý vkus zdejší klientely nebo taky nerozvážnost provozního. 3.00

KVALITA JÍDLA
Čiva Zdejší kuchyň toho nabízí docela hodně za docela hodně peněz, nicméně my, kluci skromní, jsme si vystačili pouze s „něčím (větším) na zub“. Konkrétně na mém zubu tedy přistála kuřecí směs v bramboráku za necelou stokorunu. Inu, těsto mohlo být křupavější a bramborák obecně větší, nicméně chutnalo to výtečně. Žabáčkovo zápolení s topinkou s masovou směsí vypadalo rovněž obstojně, takže zde patří pochvala. 4.00


KVALITA OBSLUHY
Čiva Ve víkendový večer se zde sešly hněd dvě milé, mladé a pohledné slečny lehce přes dvacet, které zde již zřejmě nějakou dobu pracují, soudě podle toho, jak zvládaly relativně hodně zaplněný lokál. Vzhledem k tomu, jak inteligentně reagovaly na naše neinteligentní podněty k diskusi, se zaslouží je patřičně ohodnotit. 4.50

KVALITA PROSTŘEDÍ
Čiva Nic se nezměnilo, aby taky jo, v zajetým podniku se stabilní návštěvností. Hlavním negativem tak stále zůstává nutnost výstupu (a sestupu) do (a z) prvního patra, jistá uniformita „kójí z dřevotřísky“ a všudypřítomné suché květiny. 3.00

KLIENTELA
Čiva Klientela byla vcelku početná a také hlučná, jelikož jsme ale s kolegou zabrali místa u baru, seděli jsme od zbytku hostů dále, a to se ukázalo být tahem vskutku pozitivním. 3.00

CELKOVÉ HODNOCENÍ
Čiva Tak to máme suma sumárum jako minule, neboli pivko kvalit nevalných, klientela a prostředí neutrální, no a ani velmi dobrá krmě nedokázala tuto restauraci bodově dostat výš, než tomu bylo o rok dříve – což je možná škoda. 3.50

PROGNÓZA
Čiva Tady to jelo, jede a ještě pojede. Pokud tady nezačnou pracovat starší a nevzhledné servírky, nemám o budoucnost Bestu obavy.