Pivnice "U Hanuša"
2011
( 2014, 2013, 2012, 2009, 2008, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002 )



LOSÍ INFORMACE
KONTAKT:
U Hanuša
Čs. brigády 91
768 61 Bystřice pod Hostýnem
Česká republika (CZ)
Tel.: 573 380 061, 573 380 119
E-mail: uhanusa@email.cz
Web: www.uhanusa.cz
ÚVODNÍ SLOVO
Čiva I to se Čiva při jedné velmi slavnostní příležitosti objevil po dlouhé době v restauraci U Hanuša. Jsa parádně oděn a obut v lesklé škorně, podpořen pevným základem a několika vodkami, chystal se zde zkonzumovat nemalé množství pěňáků, nejlépe vícero druhů - protože když už, tak už, že jo. I když celá záležitost nakonec nabrala spíše kořalkové obrátky, něco z návštěvy této putyky si Čiva přeci jen pamatuje.  

KVALITA PIVA
Čiva Čiva byl toho dne zřejmě jakýsi rozmlsaný. Nejprve svou pozornost soustředil na jedenáctku Gambrinus, poté zlehka přesedlal na dvanáctku Heineken, aby se pomalu ale jistě vrátil k jedenáctce. Krátce mezi tím ochutnal i desítku Krušovice, což byl původní picí záměr, ale ó-sud zřejmě rozhodl jinak. Heineken chutnal velmi podivně, spíše tedy nechutnal. Připomínal Maestro z produkce Litovle, což je u Čivy vulgarismus. Gambrinus 11° měl správný říz, pěnu, teplotu, tam snad nemůže nic vytknout - předčil toho dne i jedenáctku od Zubra, kterou stihl krátce konzumovat v jiném bystřickém podniku. Mimochodem, na cenu pivka se ho neptejte, dnes šla útrata na někoho jiného. 3.50

KVALITA JÍDLA
Čiva Anžto byl účasten hromadné slavnostní akce, bylo mu předneseno to samé, co všem přítomným okolo něj. Jídlo bylo výborné, jen ta porce mohla být jednou taková. Naštěstí se našli tací, kdož tíhu své porce neunesli, a tak byl Čiva na konci najeden více než solidně. 4.00

KVALITA OBSLUHY
Čiva Dvě velmi mladé slečny, které svou práci vzhledem k počtu přítomných však zvládaly obstojně. Čiva ale žil v sebeklamu, když si myslel, že po obědovém šílenství bude konečně čas na vyšší frekvenci pivní roznášky, to se však spletl, protože postupem času naopak nabývaly roznáškové intervaly stále rozsáhlejších dimenzí, až si Čiva musel pro škopek párkrát skočit k baru. Tuze nemilá realita nevšedního dne. 3.00

KVALITA PROSTŘEDÍ
Čiva Osazenstvo bylo namačkáno do salonku zdejší restaurace, přičemž se hned, jak to bylo možné a slušné, většina lidu vypařila na malebnou zahrádku s jezírkem a želvičkami, většinou se záměrem uspokojovat zde své nikotinovo-dehtové choutky. I když si Čiva chvílemi připadal jako zapadlý vlastenec, pozitivní dojem z výzdoby salonku a z toho, že se nemusí na toalety probíjet přes deset židlí, byl nakonec zachován. 4.00

KLIENTELA
Čiva Jak už to na akcích podobného charakteru bývá, polovinu lidí z osazenstva Čiva v životě neviděl, a ta druhá polovina mu byla vším, jen ne bratry v alkoholické zbrani. Tuto kategorii tedy žel nechá neohodnocenou, protože tato klientela by se normálně v jedné krčmě nikdy nesešla. x.xx

CELKOVÉ HODNOCENÍ
Čiva Pivo (jedno z nich) chutné, obsluha příjemná, ale postupem času bez zájmu, prostředí velmi pěkné, ač také velmi netradiční a klientela? No comment. Jak to tak Čiva pozoruje, vyvstal mu z toho velmi eklektický soubor prvků, který stěží aplikuje na nějakou již dříve propitou koncepci. 3.75

PROGNÓZA
Čiva O ó-sud této paluše nemá Čiva nejmenší obavy, tady to dycinky frčelo a frčet bude už jen proto, že hospod s takovým zázemím, jako je HANUŠ, v Bystřici moc nenajdete. Třeba ale Los Čivu opraví jako bystřických poměrů neznalého.