|
|
|
| LOSÍ INFORMACE | ||
KONTAKT: U Hanuša Čs. brigády 91 768 61 Bystřice pod Hostýnem Česká republika (CZ) Tel.: 573 380 119 E-mail: uhanusa@email.cz Web: www.uhanusa.cz |
||
| ÚVODNÍ SLOVO | ||
| Čiva | Hanuš je knajpa prověřená mnoha recenzemi, jenže já tu dlouho nebyl a na zdejší prostředí jsem dostal chuť, kterou bylo třeba ukojit. A abych nezapomněl – venku pršelo. | |
| KVALITA PIVA | ||
| Čiva | Nabídka je široká jak úhlopříčka zdejší hlavní televize. Čepuje se zde Plzeň, Brno 11°, Zlatý Bažant a Krušky 10°. První volbou byly Krušky za 20 českých – teplota solidní, pěna též, leč o žádné chuti nebylo možno hovořit – škoda, že zde nevedou Mušketýra (Krušky 11°). Bažant za 22 (!!!) byl lepší, ale i tak žádná sláva. Byla to taková slabší Plzeň – ovšem poměr cena/výkon zde mají vynikající. | 3.00 |
| KVALITA JÍDLA | ||
| Čiva | Jídlo nám bylo výčepákem nabízeno ihned po dosednutí, leč nic z nabídky (obložené topinky, nakládaný hermoš, tlačenka) nás nezaujalo natolik, abychom podlehli – zejména i proto, že jsme hodlali jíst toho dne později v restauraci. Mám takový dojem, že příště ale jistě něco ochutnáme. | x.xx |
| KVALITA OBSLUHY | ||
| Čiva | Přivítal nás holohlavý výčepák usměvavého výrazu s brýlemi zajímavě posazenými na hlavě. S úsměvem přešel i to, že nehodláme jíst, a za chvíli byl již zpět i s objednanými Kruškami. Na změnu objednávky reagoval trochu šibalským úsměvem, ale což, kdyby si u mne host po prvním pivku hned vybral něco jiného, zřejmě bych reagoval stejně, obzvlášť když vím, že to pivko sem mu podal tak, jak nejlépe umím. Pak ještě několikrát připlul s Bažanty, vždy po několikerém sondování mírným vysunutím se před bar – žízniví jsme tedy jednoduše být nemohli. Před placením ještě prohodil pár legračních frází o tom, jak by raději byl turistou a ne do večera v práci, několikrát poděkoval, načež nás konečně propustil z osidel svého úsměvu. Těžko přesně vyjádřit, proč hodnotím tak vysoko, ale obsluha zanechala dojem naprosto vynikající. | 4.75 |
| KVALITA PROSTŘEDÍ | ||
| Čiva | Je to tady (samozřejmě) pořád taková nádražní hala – těžko vůbec dohlédnout na konec lokálu. Příjemné je, když je hospoda tak akorát zaplněná a klokotá přiměřeným hospodským šumem, když zde ale sedí celkem asi 7 lidu, z čehož pět na baru, působí to trochu neútulně. Na druhou stranu – nebyl ještě úplný večer a lidi jistě teprve hodlali tutu kvalitní knajpu navštívit. Kombinace masivního nábytku a celkově zvolených barev interiéru mi vyhovuje velmi, jen hajzlíky by zasloužily zkvalitnit; tuším, že od dob mého středoškolského studia vyzerají stále rovnako. | 3.75 |
| KLIENTELA | ||
| Čiva | Pětice na baru si nás nevšímala, jelikož měla jistě co dělat s důvtipným výčepákem, a jelikož jinak tu nebylo nikoho široko daleko, uděluji (i kvůli mně a mé slečně) mírný nadprůměr. | 3.50 |
| CELKOVÉ HODNOCENÍ | ||
| Čiva | Vážení přátelé, tato knajpa má potenciál vyskytovat se nad hodnocením čtyř celých bodů pajzlovských, zejména díky skvělému výčepákovi a sportovní, resp. fotbalové profilaci, která by mohla konstituovat tomu přiměřeně kvalitní klientelu. A já věřím, že i tak činí, jen kolem páté odpolední se tu jaksi nevyskytovala. Hodnocení mírně sráží pivko, které bylo, žel, docela plané, Krušky deset ani Bažant dvanáct se mými oblíbenci tedy nestanou. | 3.80 |
| PROGNÓZA | ||
| Čiva | O několik hodin později téhož dne bych, věřím, měl prognostický základ daleko lepší, nicméně takto mi jen nezbývá než doufat, že sem lidi chodí v houfech, jako si pamatuju z dřívějška – tato návštěva tomu nenasvědčovala. Příště sem půjdu zřejmě později večer a asi si dám Brno jedenáct či Plzeň, abych mohl ty čtyři body udělit. | |