Zobrazit podle roku:

 

2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002, 2001

 

 

  

 

     

BELMONDŮV  KOUTEK

další hlášky...

JURA ZELA DOPORUČUJE

Znojemské hospody

Recenze znojemských hospod.

Hospody a restaurace v Opavě

Průvodce opavskou pohostinskou scénou. Recenze hospod a restaurací.

První český server pivní

O věčném boji proti žízni - o pivu, s pivem, bez piva, historie piva, hospoda online, recenze hospůdek.

Hospoda "U Hanuša"

Webové stránky naší oblíbené hospody :)

 

INFORMACE

Copyright 2001-2004, Pajzly Team

Kontakt: pajzly@sweb.cz

Doporučené rozlišení: 1024x768

 

22.12.2004  

Veselé prožití vánočních svátků, šťastný Nový i celý nový rok 2005, hodně vychlastaných piv a gořalek, spousta ožíraček, pařeb a akcí, naproti tomu klidná a bezkocovinová rána, to vše Vám přeje Vaše porota!!!

     

14.12.2004  

Podařilo se mi nasnímat některé pěkné záběry k nejaktuálnější recenzi na pajzl Podhoran (nebo hospodu, hospůdku, restauraci - abych snad někoho neurazil), takže jsem všechny fotky vložil do zmíněné recenze.

     

30.11.2004  

Dneska mám pro vás jednu specialitku, a sice recenzi pajzlu, který na těchto stránkách dosud nebyl recenzován. Jedná se o recenzi na kontroverzní pajzl Podhoran, kterou nám zaslal člen bývalé poroty Rumcajs.      

24.11.2004  

Tak, a konečně tu máme novou recenzi na těchto stránkách dosud neoblíbenou hospodu U Hanuša. I přesto, že se tato hospoda v celkovém hodnocení všech recenzí nezvedla ze dna pomyslné tabulky, její kvality jsou určitě solidní a návštěva není v současné době takovým hororem, jak bylo dosud prezentováno. I tak mám jednu velkou výtku - hergot, WWW stránky této hospody by opravdu zasloužily aktualizaci!      
1.11.2004 ZMĚNA POROTY
Z diskuzní díry těchto stránek jste již patrně stačili zjistit, že se nám toho v pozadí tvorby těchto stránek změnilo opravdu více než mnoho. Současná porota v čele s dosud jediným aktivním členem Candátem se dobrovolně a nezištně vzdala spravování těchto stránek, přičemž "předala štafetu" dosud externímu členu poroty, a sice mně - Losovi, čímž se v tuto chvíli stávám jediným stálým členem poroty.
Abych pravdu řekl, dostal jsem se k těmto stránkám "jako slepý k houslím". Jelikož jsem ovšem trpělivě a vytrvale "bombardoval" nyní již bývalou porotu (nicméně do budoucna doufám že občasné externí přispěvovatele) snahou o zveřejnění nových a nových recenzí, byl jsem nakonec pověřen k redigování a pokračování v činnosti v oblasti prozkoumávání silných a slabých stránek bystřických pajzlů, jakožto i hospod a hospůdek.
Tímto chci veřejně poděkovat za všechnu námahu, kterou členové předešlých dvou porot pro tyto stránky a hlavně pro jejich čtenáře vykonali a doufám, že i nadále budou občas přispívat a účastnit se na dalších, byť asi jen sporadických, recenzích našich oblíbených či neoblíbených putyk.
Jek jsem již naznačil Candátovi v diskuzi, blíží se konec roku a tak po tyto poslední dva měsíce nebudu do tvorby těchto stránek nějakým zásadním způsobem zasahovat, spíše chci požádat všechny čtenáře těchto stránek, aby mi na E-mail pajzly@seznam.cz napsali veškeré připomínky či námety, jakým způsobem tyto stránky ještě více zatraktivnit, a já slibuji, že vaše náměty do stránek zapracuji tak, aby již s počátkem roku 2005 byly tyto stránky připraveny pro nový nápor recenzí, pěti-, čtyř- a méněboďáků apod.
Věřím, že vzhledem ke svému "vytížení" budu schopen tyto stránky aktualizovat pravidelně v krátkých intervalech (de facto denně), a tudíž doufám, že se tyto stránky stanou hlavním zdrojem informací a taktéž prostorem pro recenze našich čtenářů a návštěvníků bystřických paluší.
Za současnou (jednočlenou) porotu vás zdraví
Los

14.10.2004

Slavnostně zveřejňujeme další ze série Losových recenzí.

Tentokrát se jedná o starou známou Sokolovnu - hospodu, kde pětiboďáci platí kradenými anténami a odnáší si s sebou staré pařezy.

     
   9.9.2004

Je tomu již více než měsíc, co nám aktivní Los zaslal novou recenzi hospody U Hanuša. Na jejím zveřejnění po delší odmlce (abstinence a návštěva CCCP) právě pracujeme.

     

20.4.2004  

Los se opět rozepsal a zaslal nám recenzi hospody "Zahájené".

Nezapomeňte, že jaro už klepe na dveře - tato hospoda je proslulá zejména svou věhlasnou maxizahrádkou, na které stojí za to posedět a z povzdálí sledovat obnažené děvy skotačící na nedalekém koupališti.

     

16.4.2004  

Naše další recenze je pro změnu od Rumcajse. Ve svém příspěvku popisuje své dojmy z nedávné návštěvy hostince "U Krbu", dříve spíš známého pod označením "Bistro Z".

Los nám zaslal nějaké ty informace o sobě. K vidění jsou jako obvykle v naší sekci "Porota".

     

15.4.2004  

Tentokrát vám přinášíme opravdovou lahůdku -

recenzi "Lázeňské koliby" pro rok 2004, v Losově podání.

 

Pro úplnost dodáváme, že se Los stává nejnovějším členem naší poroty, přestože o něm vůbec nic nevíme - teda až na to, že nemá foťák. :)

     
  26.3.2004

S téměř měsíčním zpožděním nám zaslal Pivoj své hodnocení hospody s našim  interním označením "Bílá hora", mezi některými bystřičany známé spíš pod názvem "Udírna". Pokud jste alespoň trochu zvědaví a zajímá vás, co se v této hospodě od naší poslední recenze změnilo, jste na tom správném místě.      
    8.2.2004 Kuzmič nám zaslal první dvě ze svých bystřických pověstí. Jedná se o dojemné příběhy "Prodaná švestka" a "O záhadném upírově zmizení". Oba jsou k vidění v naší knihovně.      
  10.1.2004 Do naší knihovny nám přibyl další přírůstek - tentokrát jde o Candátův poměrně nudný novoroční proslov, v němž se slzou v oku vzpomíná, co vše nám minulý rok přinesl a vzal.      

    9.1.2004

Při našem prosincovém výletu na Hostýn jsme na zpáteční cestě narazili na opravdový hospodský skvost - jeho název zní "Lázeňská koliba". Původně jsme váhali, jestli vůbec máme hospodu takovýchto kvalit recenzovat, přeci jen se specializujeme na hodnocení putyk a pajzlů a nikoliv restaurací. V tomto případě jsme však museli učinit výjimku.      
    1.1.2004

Jak jinak než novými recenzemi uvítat příchod nového roku. Mnoho lidí má v současné době namířeno na Hostýn - proto jsme se rozhodli zrecenzovat pro vás dvě hospody nacházející se na samém vrcholu tohoto posvátného kopce. Původně jsme sice chtěli se zveřejněním recenzí počkat na Pivojovo hodnocení. Ten se však stále ještě neprobral z alkoholického opojení. Proto uvádíme následující  recenze bez něj, s tím, že Pivojovy postřehy k nim později připíšeme. Takže nezapomeňte pravidelně navštěvovat naše stránky, aby vám něco neuteklo.

Slavnostně tedy uvádím další ze série výjezdních recenzí za hranice našeho města: "Poutní dům č.2" a ubytovací hostinec "Ovčárna".